top of page

Wat is geweest?

Een betere start van je lange weekend kun je niet bedenken. Met een heerlijke, vrolijke en stevige beat ga je gegarandeerd lekker los. Ieder op z'n eigen wijze! Je neemt de energie voor de rest van de dag met je mee.
Na afloop werd er nog volop nagepraat, dus volgend jaar weer!!!
Maar dan op een andere locatie want na vijf jaar is het goed om weer eens op een nieuwe plek te landen voor dit ongelofelijk leuke event.

Fresh Dance-2024

Je dag kan niet meer stuk! Traditiegetrouw beginnen we Hemelvaartsdag in Den Hoorn met lekkere dancemuziek van DJ Layon Nais

Wat was het weer geslaagd! Het was alweer de 12e editie en we krijgen er niet genoeg van! 
Het was smullen van, met liefde voorbereidde, gerechten uit ieders eigen keuken. En daarbij de verwondering over waar en met wie je nu in hemelsnaam aan tafel zou gaan en wat er verteld en geacteerd zou worden tijdens het driegangen-diner. 
Dios met het verhaal over de nieuwe sporthal, Ria met haar gedichten, Jack met zijn Electrische citroenen... en nog veel meer....
Kortom veel blije gasten, tevreden koks en veel nieuwe mensen leren kennen.
De verpletterende afterparty... daar hebben we helaas geen foto's van maar het was druk én heel gezellig in brouwerij 't Huis!
Volgend jaar weer? geef je snel op als kok/locatie, CultuurStek helpt je verder!

Kom 's Hoorn 2024

Fiets-Verhalen-Diner.
Drie gangen, drie tafels en een afterparty

Waar een klein dorp groot in kan zijn! Het was weer een geweldige leuke avond, waar Den Hoorn zich weer van haar beste kant liet zien. De vele optredens, de honderden lichtjes in de tuinen, de versierde schuurtjes, de heerlijke snert en chocolade melk, de oliebollen, poffertjes en kastanjes... de arrenslee niet te missen! Iedereen deed zijn/haar best om er wat moois van te maken. En wat een drukte in het centrum!
De gulle giften voor de Voedsel- en Speelgoed bank maakten het evenement echt tot een hartverwarmende gelegenheid.

Laat Den Hoorn Stralen 2023

Met de grote kerstboom als middelpunt was het hele dorp in kerstsfeer!

Met de drie gidsen die bekend zijn in het polderlandschap van Midden Delfland stappen 45 dappere avonturiers door de natte polder. Niets is te gek voor ze! Over hekken, door de weilanden en de blubber (het heeft de hele dag geregend!) en zelfs over de slootjes, middels een plank of een klein bootje...Onderweg een kleine versnapering en dan weer door! Na ongeveer 2 uur arriveren we bij de boerderij in t Woudt. Moe maar voldaan trekken we onze schoenen uit om ons te laven aan de welverdiende drankjes en hapjes. Heerlijk was 't! 
Met dank aan de gidsen en de boeren over wiens land we mochten lopen!

Nachtwandeling 2023

Het was weer een prachtige polderbeleving!

Montmartre in Den Hoorn is een jaarlijkse kunst- en cultuurmarkt, georganiseerd op het Julianaplein in de sfeer van het Franse Montmartre. Lokale kunstenaars, tekenaars, schilders, keramisten, wol- en sieradenmakers, muzikanten en nog meer, ze laten zich van hun beste kant zien en horen.
Er is een Jeu de Boules toernooi (met wisselbeker!), heel bijzondere kinderactiviteiten, Franse wijn en Franse hapjes op het gezellige terras. Dat alles omlijst met muziek en een heuse Eiffeltoren als decor!

Montmartre in Den Hoorn 2023

Een kunst en cultuurmarkt op het Julianaplein in de sfeer van het Franse Montmartre, met een beetje fantasie waan je je op het zonnige plein in Paris...waar kunstenaars aan het werk en de terrassen vol zijn. Er is een Jeu de Boules toernooi en heel bijzondere kinderactiviteiten.

Kamperen in Den Hoorn, je gelooft het niet maar is echt waar! Wilbert Harteveld kwam met het idee en samen met CultuurStek hebben we dit uitgewerkt en het resultaat was een verbluffende gezellige kampeernacht op slechts enkele meters van de A4 vandaan.  Een tiental tenten en 2 campers, 's middags spelletjes en af en toe je hoofd onder de kraan want het was ontzettend warm deze dag. Ondanks de hitte ging in de avond werd toch het kampvuur aan, want ja wat is nou een camping zonder kampvuur met liederen en griezelverhalen. Het duurde tot middernacht voordat alle tent-ritsen dicht waren. 
Bij het ochtendgloren werden we verrast door een heuse doedelzakspeler compleet met schotse rok...
Na het ontbijt de boeren yoga of de wandeling en na een ongekend creatief verzonnen bingo spel was het opkrassen geblazen... iedereen heeft geholpen met opruimen en zo vertrokken we moe maar tevreden huiswaarts. Voor herhaling vatbaar!

Pop-up-Camping A4****

A4**** POP-UP-CAMPING

 Van 9:00 - 10:00 dansen tot je er bij neervalt ....DJ Layon Nais zorgt voor heerlijke, vrolijke en stevige dance-muziek. We gaan  los en nemen de energie mee voor de rest van de dag.
Zonovergoten weer in de prachtige tuin van Bram van Marrewijk.
Koffie, thee, limo en lekkers wordt verzorgd door 'Net even anders
Volgend jaar weer!!!!

Fresh Dance 2023

Begin de dag met een dansje en word blij!

Nacht van de Nacht is een jaarlijks terugkerend en landelijk evenement. Veel gemeentes doven de openbare verlichting gedurende gedurende een aantal uren om aandacht te vragen voor de enorme hoeveelheid lichtvervuiling, vooral in het westen van Nederland en in de steden.  
Zo kunnen we weer eens ervaren wat echt donker is en hoe bijzonder dat eigenlijk is. Magisch bijna!
Om dit magische gevoel van stilte en donkerte te ervaren gaan we in kleine groepen dwars door de polder over ongebaande paden. Laarzen aan dus! 
Drie ervaren gidsen, die het gebied op hun duimpje kennen, lopen met je mee. We vertrekken van af een voorlopig geheime locatie.
We organiseren dit al voor de 10e keer, een JUBILEUM DUS!

Nachtwandeling 2022
Kijken naar de sterren en luisteren naar de stilte.

Een bijzondere ervaring vanaf een geheime locatie lopen we de nacht in, dwars door de weilanden.
Met dank aan de ervaren gidsen en boer Nico waar we welkom waren na afloop.

Als gast fiets je voor elke gang van het diner naar een ander adres en zo kom je op verrassende locaties.
Onder het genot van een huisgemaakt diner luister je naar een boeiend verhaal of een mooi
optreden. 
Bij elke gang ontmoet je andere tafelgenoten. Samen met het verhaal of het
optreden levert dat voldoende stof voor verrassende gesprekken. Het zou zo maar
kunnen dat je nog niet bent uitgepraat als je al weer naar het volgende adres moet.
Gelukkig is er na afloop van het diner gelegenheid om verder te praten.

Kom 's Hoorn 2023

Verhalendiner 11e editie groot succes!
Op zaterdag 25 maart 2023 serveren gastvrije inwoners en ondernemers van Den Hoorn een
driegangendiner in hun eigen huiskamer of bedrijfsruimte.

Laat Den Hoorn Stralen en loop gezellig mee door het dorp. De wandelroute loopt door het oude deel van Den Hoorn. Onderweg wordt je verrast door een lied, gedicht, een schaap, een activiteit.  De route is sfeervol verlicht en bewoners die langs de route wonen verwelkomen je zo hier en daar met een drankje of een warme choco al of niet begeleidt met een muziekje. Je kunt kosteloos meelopen, aansluiten of starten vanaf elk punt op de route. Op een aantal plekken worden ook optredens verzorgd door CultuurStek. 

Laat Den Hoorn Stralen
Kerstwandeling 2022

Sfeervolle Kerst wandeling door het hele dorp. Iedereen kan meedoen.

Cultuurstek organiseerde samen met de gemeente een kindermonumentendag. De kinderen van het Galjoen en de Mariaschool bezochten 't Woudt. Daar kregen zij een verhaal te horen over monumenten, hoe het was om vroeger op klompen naar school te gaan. Ze zongen Oud Hollandse liedjes en deden een fotospeurtocht door het dorp. Ook gingen de kinderen zelf Woudtse boter maken die ze vervolgens  mochten proeven op een broodje. In de boombaard werden Oud Hollandse spelletjes gedaan. Zoals een verkleedrace, sjoelen, spijkerpoepen, stokken vangen en er werd bij het hamertje tik gestreden om de kromme spijker. Het was een bijzonder geslaagde dag mede dankzij de vele vrijwilligers.

Kindermonumentendag 2022

De kinderen van de groepen 7 uit Den Hoorn bezochten 't Woudt tijdens de kindermonumentendag.

Geniet van de creaties, tekenaars, beeldhouwers, sieradenmakers, maar ook de muziek, het terras, de Eiffeltoren, het jeu de boule spel en alles wat je je nog meer kan voorstellen bij het Parijse Montmartre. Op een zonovergoten plein was het weer een prachtige editie van dit inmiddels wereldberoemde evenement dat u niet mag missen! Met dank aan alle mensen die een bijdrage geleverd hebben om het weer voor elkaar te krijgen.

Montmartre in Den Hoorn 2022

Montmartre in Den Hoorn, jaarlijks toveren we het Julianaplein om in de sfeer van het Franse kunstenaarsplein in Parijs.

bottom of page