Het Team

Wie is wie?

20210405-wieiswiepolaroids-4.jpg

Hans Vlaanderen

Voorzitter

"Deze flamboyante singer-songwriter zet zich al jaren in voor de culturele hoogtepunten van Den Hoorn. Als voorzitter zonder weerga tovert hij steeds weer nieuwe ideeën uit zijn denkbeeldige hoge hoed"

Annemieke van Es

Activiteiten

"Creatief, vaardig en daadkrachtig; komt met originele voorstellen en.... maakt ze ook nog waar!"

20210405-wieiswiepolaroids-6.jpg

Nico Olshoorn

Penningmeester

"Nico is onze balans, Als wij alle kanten opvliegen in de organisatie van evenementen weet Nico het overzicht te bewaren en ons daar waar nodig een steuntje in de rug te geven"

Thea Arkensteijn

Secretaris

"Als mede-oprichter en CultuurStekker van het eerste uur maakt The zich hard voor de rijke cultuur van ons dorp. En met succes: wat een mooie projecten zijn (en worden) er gemaakt!"

20210405-wieiswiepolaroids-1.jpg

Annemiek van Adrichem

Activiteiten

"Een ras optimist die op elke uitdaging de meest creatieve oplossingen weet te bedenken en helemaal uit te voeren. waarbij zij iedereen weet te inspireren en te mobiliseren"

Johan Gerritse

Fotografie

"Vangt met zijn camera vanuit bijzondere invalshoeken alle mooie CultuurStek-momenten en legt ze vast in haarscherp beeld"

20210405-wieiswiepolaroids-3.jpg

Carlien van der Zwet

Communicatie

"CultuurSteks kleurrijke spreekbuis met de buitenwereld. Met haar altijd aanstekelijke vrolijkheid informeert zij Den Hoorn en omstreken over al onze plannen, zodat Den Hoorn net zo enthousiast wordt als wij!"

20210405-wieiswiepolaroids-2.jpg
20210405-wieiswiepolaroids-7.jpg
20210405-wieiswiepolaroids-5.jpg