top of page
< Back

Opening DNA verhalenwandeling

Feestelijke opening van de DNA verhalenwandeling.

Op zondag 18 juli 2021 werd het startsein gegeven voor de verhalenwandeling van DNA Den Hoorn. Bij het Galjoen verzamelden zich om 10:30 uur alle wandelaars. Er waren 6 groepen gevormd met namen als tomaat, komkommer en bloemkool zodat vanaf verschillende QR borden gestart kon worden in de goede of tegenovergestelde richting.

Na een welkomstwoord van Mathijs Beke, de voorzitter van DNA Den Hoorn, een toelichting door Jacques Moerman, de kennisdrager, werd de opening verricht door Wendy Renzen, wethouder van cultuur, door het scannen de QR code van het eerste bord.
Gelijk konden we luisteren naar de kunstenaar en maker van de polsstokspringer en startte de wandeling. Aan het eind van de wandeling werd er door een aantal kinderen en de burgemeester een tijdscapsule begraven bij het laatste bordje onder het plein met de belofte dat hij over 80 jaar weer opgegraven zou worden. De capsule werd gevuld met dingen die kinderen van nu belangrijk vinden.
Tijdens de wandeling kom je steeds een bord tegen met een QR code. Met je camera van de telefoon open je dan een verhaaltje over de plek waar je dan bent.
Kijk voor meer informatie over de verhalenwandeling van DNA op :
https://www.dnadenhoorn.nl/verhalenwandeling.html

Project Gallery

bottom of page