top of page
DNA Verhalenwandeling door Den Hoorn
DNA Verhalenwandeling door Den Hoorn

zo 02 okt

|

Den Hoorn

DNA Verhalenwandeling door Den Hoorn

Wandeling, kriskras door het dorp. Onderweg luisteren we naar de verhalen over de rijke historie van Den Hoorn. Ontdek dat Den Hoorn veel meer is dan zomaar een voormalig tuindersdorp.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

02 okt 2022, 12:00 – 14:30

Den Hoorn, Hoornsewal 4, 2635 CL Den Hoorn, Nederland

Over het evenement

Op 18 juli 2021 is de DNA Verhalenwandeling  feestelijk in gebruik genomen. 70 deelnemers gingen onder leiding van gidsen op ontdekkingstocht door Den Hoorn! Op 2 oktober 2022 kun je weer mee met een gids en hoor je nog meer achtergrondinformatie! Fijn als je je aanmeldt, maar ook als je niet aangemeld bent kun je gewoon meelopen!

De Verhalenwandeling is tot stand gekomen in samenwerking met DNA Den Hoorn. Stichting DNA Den Hoorn wil de verhalen over het geschiedenis van het dorp bewaren en doorgeven. 

Kun je op 2 oktober niet met ons meewandelen? 

Dan is het goed om te weten dat je de wandeling op elk ander moment en op eigen gelegenheid kunt lopen. Klik hier en ga naar de website van DNA Den Hoorn, download de routekaart. De verhalen beluister je d.m.v. de QR-codes op de bordjes langs de route. Neem dus je smartphone mee! Veel plezier! En laat ons weten wat je er van vond!

Dit evenement heeft een groep. Je bent van harte welkom om lid te worden van de groep zodra je je hebt aangemeld voor het evenement.

Planning


  • 2 uur 30 minuten

    Verhalen wandeling door Den Hoorn

    Pleintje voor de Pittstop

Deel dit evenement

bottom of page