top of page
De Kluit Karavaan
De Kluit Karavaan

za 22 jun

|

Den Hoorn

De Kluit Karavaan

Festival op ons tiny house veldje met live muziek, bandjes, spoken word, levend theater, workshops en activiteiten. Wees er snel bij want zonder jou is het festival niet compleet!

Tijd en locatie

22 jun 2024, 12:00 – 23:59

Den Hoorn, Woudselaan 12a, 2635 CH Den Hoorn, Nederland

Over het evenement

Met de Kluit Karavaan nemen we jullie mee naar de tijd van het reizende circus, freakshows, zigeuners en gypsies. Want laten we eerlijk zijn, dat is natuurlijk wel een beetje onze roots. Oefen alvast je jongleeract, pak uit met glitters, veren en gewaden, laat je baard staan en neem je glazen bol, leeuw of siamese tweeling mee! Prijzen voor beste outfits!

Houd onze instagram pagina (@de_kluit_karavaan) in de gaten voor info over  het programma.

Alvast wat voorbeelden van de invulling: een circus workshop, popcorn en suikerspin machines, een skateboard ramp, Noordzee balkan band, franse chansons, indie pop.

Let op: Wees er snel bij want de eerste 50 kaartjes zijn er al uit!

We zijn nog hard op zoek naar vrijwilligers die een handje willen helpen achter de bar of bij de popcorn en de suikerspinnen. Interesse? neem contact op met info@tinyhousemiddendelfland.nl

Parkeren:

Adres: Woudselaan 12a tm j in Den Hoorn.

Er zijn zeer beperkte parkeerplekken aan de Woudselaan dus kom zoveel mogelijk op de fiets! Kom je toch met de auto? Volg dan de bordjes die je naar de parkeerplek verwijzen. We gaan ervan uit dat het merendeel van de bezoekers op de fiets zal komen. De auto’s zullen we instrueren om te parkeren op het bedrijventerrein.

Tickets

 • De Kluit Karavaan

  Verkoop eindigt op: 22 jun, 18:00

  Het Tiny house-veldje viert dit jaar haar 5-jarig bestaan met een heus festival voor jong en oud!

  Van € 0,00 tot € 15,00
  • € 15,00
   +€ 0,38 servicekosten
  • € 0,00
   +€ 0,00 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page