Zo’nDag! en er komen er meer!

Zondag 23 februari was de eerste Zo’nDag!. Na de succesvolle activiteiten van Dorp in Beeld wilden we samen met de Stichting Welzijn Midden-Delfland en de Dorpskamer nog meer gezamenlijke activiteiten organiseren. Dus is er iedere maand een zondagochtend activiteit in de Kickerthoek voor iedereen uit Den Hoorn.
Zo’nDag!
De aftrap werd verzorgt door de Maxima’s. Onder de titel “Annie en de Maxima’s” zongen zij alle beroemde liedjes van Annie M.G. Schmidt. Er was zelfs gezorgd voor een educatief karakter. Tijdens het concert werden allerlei weetjes van Annie M.G. Schmidt met het publiek gedeeld. De ochtend begon met Ja Zuster, Nee Zuster en via onder andere de zwaaiende onderbroeken, de nek van de giraffe en het beroemde vluchten kan niet meer kwamen we uiteindelijke bij Mijn Opa. Iedereen die de liedjes kende, en dat waren er veel, zong enthousiast mee. Ondertussen werd geheel in de sfeer van de carnaval zelfs de polonaise ingezet. Terwijl buiten de storm en de regen zorgde voor een sombere dag was daarvan in de Kickerthoek geen sprake. Na een bijzonder gezellige ochtend toog iedereen aan het eind van de ochtend weer dik tevreden en hopelijk voor de wind zingend naar huis!

De eerste Zo’nDag! was geslaagd! We hebben zin in de volgende Zo’nDag! dat is Assepoes op 29 maart in de Dorpskamer. Een balletvoorstelling van pop-up Dance. Als u denkt die ken ik ergens van dat klopt! Tijdens Over de Dijk heeft u een klein stukje van de voorstelling kunnen zien. Deze Zo’nDag! staat de gehele voorstelling op het programma. Komt u ook? U kunt kaarten reserveren via RESERVEREN of aan de balie van de dorpskamer.
Tot Zo’nDag!