Vriend van CultuurStek worden

Wij vinden het hartstikke leuk dat je onze vriend wil zijn en een bescheiden financiële bijdrage wil leveren aan Cultuurstek. Op deze manier lever je een belangrijke bijdrage aan het realiseren van kunst- en cultuuractiviteiten in Den Hoorn.
Als je het strookje onder aan dit blad invult, nemen we binnenkort via de mail contact met je op. Dan ontvang je van ons het rekeningnummer waarop je je bijdrage kunt overmaken. We vermelden je als vriend op onze website (tenzij je daar bezwaar tegen hebt) en je ontvangt via je mailadres de nieuwsbrief van Cultuurstek.
Je kunt je ook als vriend opgeven via vrienden@cultuurstek.nl

——————————————————————————————————–
Ik geef me op als vriend van Cultuurstek Den Hoorn en lever een financiële bijdrage aan Cultuurstek van tussen € 10,= en € 20,= per jaar.

Naam………………………………………
Adres……………………………………
Postcode en woonplaats………………………………..
Email………………………………………
Telefoonnr……………………………………………..

____________________________________________________________________________

Een andere mogelijkheid is om onderstaande link te gebruiken en de brief van de link uit te printen, in te vullen en op te sturen.
Vriend van Cultuurstek

 Vrienden van Cultuurstek

  Pokonvrienden
W. Nienaber,
Marianne Dunnebacke,
Karen Koop,
RJ Lander,
Leen Arkesteijn,
Tonnie Kuipers,
Wendy Arkesteijn,
MAM Vermeulen,
Mariëtte Koop,
Pim de Kost
Thea van Werkhoven,
Jos en Annelies Vermeulen, Pia van Oord, M vd Vliet, HK Bot,
Gemma van Winden, GPM Duijndam, Paul Witte, Dita Heikens, Jan en Trudy Cornelissen, Sylvie van Bleiswijk, H Gerritse, M Geense, Marjan van Velzen, K Hulisz, M Zuiderwijk, André en Ineke van Paassen, Abke Geels, Mineke Schenkeveld, MJ Tetteroo, Astrid Helleman, MWE van Oosterum,
JA Arkesteijn, José Koster, CJM Vermeulen, Chris Koppert en Annemiek van Adrichem, WM Keijzer, Thea Arkesteijn, Fam. Harteveld, Piet Cloosterman,
AP Poot, Liesbeth Meyer, Henk en Mieke Boks, Els de Graaf, Jacob en Lieke van der Eijk.