Kom ‘s Hoorn


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Locatie: Den Hoorn

Geniet van Hoornse gastvrijheid tijdens luisterdiner Kom ’s Hoorn

Voor de zevende maal in haar bestaan organiseert Cultuurstek het fietsdiner Kom’s Hoorn. Werden er in de voorgaande edities vooral interessante verhalen verteld over Den Hoorn? In deze editie worden er naast verhalen ook muziek en cabaret ten gehore gebracht. Daarom noemen we ‘Kom ’s Hoorn’ vanaf dit jaar een luisterdiner. Het diner vindt plaats op zaterdag 30 maart 2018 en heeft als thema ‘Geworteld in Den Hoorn?’.

Tijdens ‘Kom ’s Hoorn’ serveren gastvrije Hoornse inwoners een driegangendiner in hun huiskamer of bedrijfsruimte. Als gast fiets je voor elke gang naar een ander adres en kom je op verrassende locaties. Onder het genot van een goede dis luister je naar een boeiend verhaal of geniet je van een mooi optreden. Het thema ‘Geworteld in Den Hoorn?’ loopt als een rode draad door alle voordrachten. Bij elke gang ontmoet je andere gasten. Samen met het verhaal of het optreden levert dat voldoende stof voor verrassende gesprekken. Het zou zo maar kunnen dat je nog niet bent uitgepraat als je al weer naar het volgende adres moet. Gelukkig is er na afloop van het diner gelegenheid om verder te praten. Inschrijven kan vanaf 8 maart. Op dat moment wordt het mailadres bekend gemaakt.
De kosten bedragen €15,- per persoon. De drankjes tijdens de nazit zijn voor eigen rekening. De tafelwisseling vindt plaats in groepjes van maximaal twee personen (die samen hetzelfde programma volgen). Individueel inschrijven kan ook. Je volgt dan samen met een andere alleen gaande hetzelfde programma. Na inschrijving informeren wij u over het volledige programma.
Wees er snel bij want vol is vol!

Aanvullende informatie.
De organisatie nodigt vooral nieuwe inwoners van Den Hoorn uit om mee te doen. Dit is een leuke manier om snel thuis te raken in het dorp.
Er zijn 9 locaties verspreid over Den Hoorn. Als gast ga je naar drie adressen. Bij het napraten hoor je wat er op de andere 6 locaties hebt gemist. De organisatie deelt de gasten in en houdt daarbij rekening met een variatie in de verschillende optredens.
Tipje van de sluier, Op alle locaties wordt met liefde en passie gekookt.
In de ene huiskamer kun je een vertelster treffen die haar wortels in Den Hoorn heeft. Op een andere plek zingt iemand de sterren van de hemel. En wie weet worden er aan een keukentafel zo maar ‘Knolraap, lof schorsneren en prei’ geserveerd.

Save the date
Hou de website of Facebook in de gaten om te kunnen inschrijven.

Gastvrouw/gastheer?
Wil je je aanmelden als gastvrouw of gastheer dan kun je een mail sturen aan: info@cultuurstek.nl   Wij nemen dan contact met je op om je te informeren over wat we verwachten en wat we kunnen bieden.

Dit bericht is geplaatst door stek. Maak dit favoriet permalink.