Fresh Dance


Evenementgegevens

  • Datum:

Een heerlijke start van de dag!

Op donderdag 10 mei, Hemelvaartsdag, biedt Cultuurstek een alternatief voor dauwtrappen;Een mini festival onder leiding van DJ Layonais in de tuin van Bram en Ingrid van Marrewijk.
Voor mensen die van dansen houden is dit de ideale start van de dag. Fresh Dance is een initiatief van Brenda Kooy uit Den Hoorn, ondersteund door Cultuurstek. Brenda “Ik zag een jaar geleden een item op het NOS journaal waarin mensen om 7:00u ’s ochtends naar een club in Amsterdam gingen om lekker uit hun dak te gaan en vervolgens naar hun werk gingen. Zelf dans ik heel graag en dit leek me fantastisch. Amsterdam is voor mij te ver weg, dus zocht ik naar mogelijkheden in Den Hoorn of Wateringen. Rokien Schenkeveld, bestuurslid van Cultuurstek, bood spontaan haar hulp aan in de organisatie. Sindsdien is het snel gegaan. Bram en Ingrid Marrewijk stellen hun fantastische tuin beschikbaar en DJ Layon Nais kijkt ernaar uit om een feestje te bouwen in de vroege ochtend. Als het idee aanslaat, zou ik willen kijken of we dit maandelijks terug kunnen laten keren in een binnen locatie’.
De tuindeuren gaan om 8.45u openen zodat er tussen 9.00u en 10.00u lekker gedanst kan worden. Brenda: “even voor de volledigheid: het maakt niet uit hoe je danst! Als je het maar naar je zin hebt. Heb je kids die van dansen houden? Neem ze vooral mee. En als het fris is, trek een extra jas aan.”

Dus Fresh Dance op Donderdag 10 mei 8.45-10.00
Lookwatering 61B, Den Hoorn (in de tuin van Bram en Ingrid van Marrewijk)

Toegang: 5 euro voor volwassenen, 1 euro voor kinderen
Aanmelden hoeft niet, maar is wel prettig, via info@cultuurstek.nl

Dit bericht is geplaatst door stek. Maak dit favoriet permalink.