27 April Koningsdag IN HET WATER…..

Waar je met alle enthousiasme en zoveel plezier aan begint werd het ons met deze weersvoorspellingen wel heel moeilijk gemaakt….


Na een weloverwogen beslissing hebben wij samen met gemeente Midden Delfland besloten om alle activiteiten van Koningsdag te verplaatsten.

Met windkracht 5, kans op hagelbuien en dan niet te vergeten die record brekende lage temperatuur is het simpelweg niet mogelijk om Koningsdag feestelijk te vieren. Zelfs onze reddende giga tent wordt eerder een gevaar dan een cosy beschutting voor ons allen…

Maaaaaaaaaar! Dit blijft in het vat!
Wij zijn opnieuw druk bezig met een nieuwe (warmere) datum voor dit te gekke festival waar alle activiteiten opnieuw aan bod komen.

We hopen op jullie begrip voor deze echt niet makkelijke beslissing die we hebben moeten nemen.

Met het optreden van de Maxima's was er toch nog een festiviteit in Den Hoorn ( Foto: Henk Groenendaal)

Met het optreden van de Maxima’s was er toch nog een festiviteit in Den Hoorn ( Foto: Henk Groenendaal)

 

Vraag en antwoord

Wat gaat er nu gebeuren op Koningsdag in Den Hoorn? Is er een alternatief programma?
Cafe Delfland doet zijn deuren open en zal Koningsdag vanaf 14.00 uur vieren in het cafe en in het zaaltje.
Natuurlijk zorgen Bakker Holtkamp en de PLUS voor heerlijke tompouces en moorkoppen om de verjaardag van onze Koning te vieren. Maar dit keer helaas niet op het Julianaplein in Den Hoorn.

Waarom wordt de vrijmarkt niet verplaatst naar de Hoornbloem?
We zouden wel de vrijmarkt kunnen verplaatsen naar de Hoornbloem, maar de springkussens en het Foodtruckfestival niet. Wij willen Den Hoorn graag bieden wat de beloofd hebben, daarom willen we in totaliteit verplaatsen, zodat we uit eindelijk een mooi feest kunnen vieren voor iedereen. Dus zet je spulletjes van de vrijmarkt nog even op zolder, want ook deze activiteit willen we op de nieuwe datum weer oppakken.

Wanneer vinden de activiteiten van Koningsdag nu plaats?
De organisatie van het Koningsdagsfestival is in overleg met de gemeente om een nieuwe datum vast te stellen. Word lid van onze facebook pagina, zodra we meer weten, zullen we u zo spoedig mogelijk informeren.

Wat gebeurt er met de slingers die gemaakt zijn, maar ook de optredens van Dance for life en de DJ Talenten die op het programma stonden?
We willen het hele programma verplaatsen, dus alle voorbereidingen zijn zeker niet voor niets geweest, als het aan de organisatie van het Koningsdagfestival ligt, dan blijft het programma helemaal in tact, maar door wordt de datum anders.

Er was toch ook een tent geregeld?
Zelfs onze reddende giga tent wordt eerder een gevaar dan een cosy beschutting voor ons allen ivm de verwachte wind. Wij durven het niet aan om deze tent op te zetten.

Er staat een nieuwe datum voor het Festival op Facebook, kunnen we die in onze agenda schrijven?
Nee, dit is een fictieve datum. We zijn met de gemeente Midden Delfland in overleg voor een nieuwe (warmere) datum, maar omdat we het evenement in Facebook wilde behouden om iedereen goed te kunnen informeren  hebben we de datum fictief verschoven. De juiste datum volgt snel!