14-12-18 Gezellige Kerstmarkt in Den Hoorn

In de aanloop naar de feestdagen kun je op vrijdag 14 december in Den Hoorn genieten van een gezellige kerstmarkt voor jong en oud! In het centrum van Den Hoorn kun je, tussen de kramen en meerdere podia, genieten van een ultieme kerstsfeer.

Van 16.00-21.00 is er van alles te beleven tijdens de kerstmarkt. De kerstsfeer proef je op de verschillende muzikale winterterrassen, waar je heerlijk kan genieten van glühwein of warme chocomelk.

Voor de kleintje is er een lichtjesoptocht . Dit is een optocht voor kinderen die met hun eigen lichtje/ lantaarn meelopen met de kerstman. Bij de Kickerthoek stoppen we om een liedje te zingen voor de bewoners.

De muzikale ondersteuning wordt o.a. verzorgd door plaatselijke harmonie, fanfare, koren en muzikanten. Er is dit jaar zelfs een Christmas-sing-a-long waar je uit volle borst mee mag zingen met moderne en klassieke kerstnummers.

Natuurlijk is er voor de jonge bezoeker ook genoeg te doen. Knutselen, sleeën, springen, schminken of meelopen met de lichtjesoptocht. Binnenkort volgt hiervan het gehele programma.

Meedoen?
Ieder jaar wordt de kerstmarkt groter en sfeervoller. Heeft u interesse in een kraam of wilt u komen optreden?
Hieronder kunt u de verschillende kramen reserveren.
http://www.kunstencultuurdenhoorn.nl/Webwinkel-Page-3281517/Kerstmarkt.html
Voor meer informatie kunt u mailen naar info@kunstencultuurdenhoorn.nl